Displays

Professionele beeldschermen, ook wel large format displays genoemd, vinden steeds meer en meer toepassingen: in vergaderzalen en huddle rooms, maar ook in gemeenschappelijke ruimtes (ontspanning, onthaal, coffee-corners, …). Ze hebben een hoge licht-output en een sterk contrast. Vele formaten en technieken zijn beschikbaar: direct led , edge led, oled…

Projectie

Projectoren blijven nog steeds actueel: waar displays niet in alle formaten beschikbaar zijn, kan u perfect projectie inschakelen. Mede door lasertechnologie blijven de lichtbronnen optimaal qua lichtsterkte en worden projectoren bovendien quasi onderhoudsvrij.

Videowalls

U kan diverse displays koppelen zodat ze één groot beeld vormen: opstellingen van 2×2 tot 5×5 displays zijn perfect mogelijk. Bovendien verkleint de afstand tussen de schermen meer en meer. Vandaag kan u gaan tot een minimale afstand van minder dan 2 mm.

LED walls

LED walls zijn zeer geschikt om te gebruiken in vergaderzalen. Dankzij de kleine pitch (1.0 mm tussenafstand leds) kan u uw office-toepassingen perfect weergeven op LED walls. Ze zorgen ervoor dat de ruimte niet meer verduisterd hoeft te worden en zijn onderhoudsvrij.

Projectietechnieken

Met de nodige voorschakelapparatuur kan u diverse technieken gebruiken voor een presentatie met een grotere impact:

  • Mapping: projecteren op bestaande voorwerpen zoals b.v. ramen, wagens, theater,…
  • Blending: meerdere projectoren maken een groter naadloos beeld
  • Multiple Windows: verschillende content van verschillende bronnen kunnen samen op één scherm worden geprojecteerd

Camera Tracking

De camera gaat automatisch naar de spreker die het woord neemt tijdens een raadzitting of volgt de spreker op een podium, en dit zonder tussenkomst van een cameraman!

AV over IP

Bestaande videoswitchers worden vervangen door de switch binnen uw netwerk. Elke beeldbron krijgt een encoder en elk beeldscherm een decoder. Op deze manier kan u elke boodschap eenvoudig naar elk scherm routeren, via professionele netwerkbekabeling.

Draadloos Presenteren

Eén of meerdere pc-beelden draadloos en veilig overzetten naar het display of de projector. Maar ook wat op uw scherm staat overdragen naar de laptops, tablets en smartphones van uw publiek. Bovendien is er de mogelijkheid om zelf annotaties te maken bij de presentatie.