De implementatie van het IoT stelt organisaties in staat om hun gebouwen slimmer te maken. Sensoren kunnen bijna alles meten en nieuwe (draadloze) technologie maakt het mogelijk om een schat aan informatie te gebruiken.

De gegevens uit geconnecteerde gebouwen kunnen worden gebruikt om:

  • De performantie van het gebouw te verhogen
  • Het gebruik van resources te optimaliseren
  • Dienstverlening te optimaliseren
  • De belevenis van werknemers in de werkomgeving te verbeteren

AV verandert alles. Het verandert de manier waarop we communiceren en werken binnen ons bedrijf of instelling. Intuïtieve, intelligente AV omvat een wereld aan applicaties, waardoor organisaties, gebouwen en besturingsomgevingen technisch wendbaarder, productiever en winstgevender worden. We ontwerpen spectaculaire AV-oplossingen voor slimmere en dynamischere gebouwen en omgevingen.

Automatisatie

Automatisatie valt niet meer weg te denken uit de audiovisuele wereld. Onze specialisten analyseren uw behoeften en bouwen zo een human interface op, die intuïtief door iedereen vlot te bedienen is. Bovendien heeft automatisatie een ecologisch karakter: het voorkomt dat uw apparatuur nodeloos blijft aanstaan. Dit komt ten goede aan de levensduur van uw kostbare apparatuur. Uw zaal kan ook vanop afstand worden gemonitord: uw IT helpdesk kan bijvoorbeeld schermen overnemen indien nodig.

Digital Signage

Interne communicatie is onmisbaar voor elke organisatie. Een goed gebruik van digitale signalisatie of communicatie creëert een omgeving waarbij elke medewerker geïnformeerd is. Via intelligente apps, geautomatiseerde database koppelingen en rss-feeds kan elke medewerker professionele boodschappen aanmaken en beheren. En dit vanuit één of meerdere locaties.

Room Reservatie

Niet alleen tijd is geld: ook efficiënt ruimtegebruik zorgt voor besparingen. Hoe kan een organisatie haar ruimtegebruik optimaliseren en tegelijkertijd een flexibele werkplek creëren? Vanuit uw reservatiesysteem kan u een vergaderzaal boeken. Deze informatie wordt zichtbaar op het room booking display aan de zaal en ook op de signage schermen aan de receptie en liften. Via aanwezigheidsdetectie geeft het systeem na een bepaalde tijd de ruimte terug vrij in het reservatiesysteem.

Dynamische Wayfinding

Vanop een touchscherm in de receptie of centrale inkomhal zoekt u uw bestemming binnen het gebouw. Het systeem verwijst u door naar de statische signalisatie via kleuren of straatnummers. De gewenste route kan eventueel worden afgeprint.

Virtuele receptie

Met een virtuele receptie kan u uw bezoekers professioneel ontvangen. De bezoeker kan zichzelf registreren via de eenvoudig te bedienen touch interface. Daarna kan de bezoeker direct contact leggen met een medewerker.