Public Address

Door middel van een multifunctionele oproepmicrofoon, een centrale en de nodige versterkers en luidsprekers kan u binnen uw bedrijf berichten omroepen in de door u gewenste zone(s). Deze systemen kunnen bovendien aangewend worden voor achtergrondmuziek.

Evacuation

Bovenstaande installaties kunnen verder worden uitgebreid naar evacuatie-systemen: een automatische boodschappenlezer kan gekoppeld worden aan uw alarminstallatie; deze systemen zijn conform de Europese wetgeving (normen inzake geluidsdruk, brandvertraging van de materialen, soort van opbouw en redundancy, ….) .

Conferentie

Om de verstaanbaarheid te verbeteren en een voorzitter de mogelijkheid te geven om vergaderingen goed te leiden kan u gebruik maken van onze state-of-the-art conferentiesystemen: de voorzitter kan het woord verlenen aan de deelenemers; elke deelnemer krijgt zijn eigen microfoon met ingebouwde luidspreker en kan met zijn badge een correcte stem uitbrengen. De vergadering kan ook gestreamd worden.

Simultaan vertaling

Simultaanvertaling laat toe dat tolken de speech van de presentator vertalen; de deelnemers kunnen vanop hun toestel de gewenste taal kiezen. Met simultaanvertaling kunnen de deelnemers spreken en luisteren in hun eigen taal. Er gaan geen subtiele details en nuances verloren.

Comfort Audio

In uw meetingrooms en/of auditoria is spraakverstaanbaarheid onmisbaar. Via een correcte studie naar de akoestische eigenschappen van uw ruimte kunnen wij zorgen voor een optimaal en evenwichtig verdeeld geluidsdrukniveau en een optimale speech transmission index.